dimecres, 3 de març del 2010

Myanmar, el pais del buddhisme.


La primera cosa que et ve el cap quant penses en Myanmar es si realment es el moment oportú per visitar el país. Comences el viatge amb bastantes restriccions, una ruta pre-establerta ( si et desvies els militars et tornen a la ruta turística), no pots utilitzar transports i hotels governamentals per tal de no afavorir al regim, trajectes en bus on et trobes controls militars al mig de la nit...Val la pena visitar el país en aquestes condicions o mes val esperar a que el regim de Than Shwe acabi?

Sincerament no en tinc ni idea, però si aconsegueixes abstreure't de tots aquests inconvenients, la visita a Myanmar es imprescindible. Nomes fa faltar veure les fotografies del link per adonar-te de la bellesa de la gent i de tot el país en general:

http://picasaweb.google.com/pduran800/MyanmarFebrer2010#

Costa molt descriure un país amb paraules però m'emporto una molt bona impressió de Myanmar, sobretot gracies a la amabilitat de la gent, capaços de sobreviure en un dels llocs mes pobres que jo conec.La presencia de la religió buddhista per tot arreu, els increïbles paisatges (especialment Inle Lake) i com ja he mencionat abans la seva gent fan de Myanmar un país difícil d'oblidar.
" When you make peaceful change impossible, you make violent change inevitable"


2 comentaris:

  1. Molt finas las fotos!!! si que té bona pinta Myanmar! Seguiu disfrutant!

    Una abraçada,
    Lluso.

    ResponElimina
  2. LLuso!!!!! Com estas??? Quant temps sense saber res de tu!!

    Myanmar es una passada de pais, i especialment Inle Lake es un del llocs mes macos que he vist mai!!

    Cuida't molt i a veure si ens veiem aviat!

    ResponElimina