dimecres, 10 de març del 2010

De tornada a Koh Tao...


De tornada a Koh Tao amb l'objectiu de descansar una setmana abans d'encara l'antiga Indoxina (Laos, Cambodia i Vietnam).

Koh Tao no desperta el mateix interes que tants altres llocs del Sud Est Asiàtic, l'illa ha perdut totalment la seva identitat tailandesa abocada totalment a la recepció de turisme bàsicament dedicat al Diving.
(El Diving es un concepte totalment nou per mi, però després d una setmana a Koh Tao espero que mai em torni com un d'ells, no hi ha res pitjor que els Divers!!! Tots semblen quarter backs d'equips americans, tots son guapos y guapes animant-se estil USA... No sabia que tal especie existia...)

Però a part d'aquest petit inconvenient de gent subnormal, si aconsegueixes un lloc tranquil a l'illa, Koh Tao et pot oferir de tot. Platges paradisíaques, una increïble fauna marina i molt temps per descansar. Per tant la Maria i jo ens passem el dia fent snorkelling ( la gent que fa snorkel es menys guai que els divers), menjant thai curries i prenent alguna que altre cerveseta en el nostre bungalow a peu de platja. Es una sensació estranya, com estar de vacances dintre del viatge!!!





I una altre cosa bona, fins i tot els gossos son del Barca!!


1 comentari:

  1. A la foto fas cara de quarterback enfadat... la Maria esta molt guapa, aixo si!

    ResponElimina