dissabte, 27 de març del 2010

Travessa fins a Luang Prabang


Des de Pai teníem que arribar a Luang Prabang el dia 21 per trobar-nos amb el Jan i el Arnau. La manera mes interessant era la d'anar fins a Chang Khong, un poblet a la frontera nord de Tailàndia i Laos, des de a on agafaríem un vaixell durant dos dies pel Mekong fins a arribar a Luang Prabang.
Tot va començar molt malament, ja que a l'hora de pagar la visa de Laos ens vam adonar que ens havíem robat $1000 en metàl·lic, fet que no va ajudar gaire a la nostre relació "d'amor" (ironic) amb Tailàndia.
Després de passar la nit en un hostel de pas, pel mati ens tocava creuar el Mekong per arribar a la aduana de Laos. Vaixell petit fins al xiringuito de la policia laosiana, cues, entrega de formularis i et sellen a ma el passaport , ja estàvem a Laos! Ara nomes tocava navegar dos dias pel Mekong...
A la vora del riu ens vam trobar amb un vaixell del tipus xines ple de backpakers, la capacitat del vaixell era de unes 50 persones però quant vam arribar ja estava ple, i seguia sense parar d'entrar gent, maletes... vem acabar viatjant unes 90.
Com sempre gracies a un parell d'anglesos animats i un bon subministre de cerveses, la travessa va passar de semblar un trajecte infernal "engullits" entre maletes i gent pel terra a convertir-se en una festa divertidissima ( encara que no plou a gust de tothom i la meitat tranquila i civilitzada del vaixell va patir les conseqüències intentant suportar durant hores a 30 tios cantant i ballant com bojos).
Tres dies mes tard arribavem a Luang Prabang.
i unes poques fotos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada