diumenge, 31 de gener del 2010

Sumatra Gener 2010 - Goriles a Manila i Orangutans a Sumatra.


Un gran descobriment ja que no estava inclòs a la ruta pre-viatge. Recomanació del Grant un d'aquells dies plujosos a Penang on no tenien gaires coses a fer.

Des de el principi l'impresio va ser molt bona, gent molt hospitalitaria i una gastronomia molt mes rica que la filipina, dos aspectes importants a l'hora de començar a explorar un país.

A Sumatra, la sisena illa mes gran del mon, es pot trobar de tot, des de platges paradisíaques, volcans, llacs a Orangutans! Per cert no us perdeu aquest orangutan despistat prenent un bany:
Indonèsia, un gran país amb masses coses a fer, amb un mes no et dona temps ni a recorre tot Sumatra, així que em sembla que l'unica solució es torna d'aqui poc per fer una altre visita.

I ara descansant a Penang, en un parell de dies cap a Bangkok, i després Myanmar!!

I unes quantes fotos en el link de mes abaix:

http://picasaweb.google.com/pduran800/SumatraGener2010#

2 comentaris:

  1. Els orangutans van sols ? Vareu veure algun grup ? grup familiar ? Son perillosos ? S´escapen si t´hi acostes ? He trobat genial la magnífica " pelambrera " ! Que opina la gent del pais ? , ho tenen com un tresor o be els hi emprenya que es fotin les collites , fruites , etc.. En hi han molts ?

    ResponElimina
  2. Els orangutans van casi sempre sols o maxim amb la seva cria, i en principi no son gaire agesius, nomes els semi-wild ja que estan mes acostumats a la presencia del home. A bukit lawan hi ha un centre de readptacio d'orangutans a la selva. Tot el poble viu dels orangutans, fins i tot els hi posen noms, encara que l'unic problema de la zona es que fa uns vint anys van destruir molta selva per posar plantacions de Palmeres (palm oil) i de Rubber Trees (latex) que generaven molts mes diners! X cert els orangutans viuen uns 40 anys i cada nit es fabriquen un nou lloc per dormir en els arbres! Una passada d'animal...

    ResponElimina