dimecres, 13 de gener del 2010

Philippines Gener 2010 - Balut, l'ou de Satanas.















Ja el tenim aquí! El famós Balut es pot trobar a tot arreu, tendas, estacions, mercats... A primeres, no crida l'atenció, sembla un ou dur normal i corrent, però "no es oro todo lo que reluce", el Balut es l'invent mes fastigós mai vist en el mon culinari.

La descripció podria ser la d'un ou d'ànec bullit amb un fetus gestat durant 21 dies.Qui es capaç de menjar's'ho? Doncs moltíssima gent, desde un filipi gordo que se'n fot tres de cop fins a la noia mes recatada...

Com es menja?

1-Foradar la closca per beure el liquid.

2-Pelar totalment l'ou i saltejar-lo (els mes sibarites).


3-Fotre-li dues queixalades i cap a dintre.


Per mi, el gran inconvenient es que es veu perfectament el fetus, els ulls, elcap, el bec, les potes... Com li fots una queixalada a aquest monstre? Quin tipus de persona es capaç d'això? Em venen masses preguntes al cap...

3 comentaris:

  1. Boníssims !!! ..... NO ELS OUS sino els comentaris i la descripció . Jo que m'ho menjo tot , en aquest cas vaig ser incapaç fins i tot de tastar-ho .

    ResponElimina
  2. Balut, balut !!! Es cert, el Pere DV fins i tot va menjar "asusena" (estofat de gos, no ho diguis a les teves tietes!!! ) però va ser incapaç de tastar el balut.

    ResponElimina
  3. Quina familia més extranya..... els Duran Trilla.....

    I a sobre això de "Asusena" sona a nom de mossa argentina.....

    ResponElimina