divendres, 27 d’agost del 2010

Spiti Valley - Himachal Pradesh.

Ja fa casi dos mesos que estem al India, i ara la meva impresio del país es molt mes amplia. La nostra experiència per Himachal Pradesh ha sigut excepcional, després d'haver estat al desert del Rajasthan, qui diria que una setmana mes tard podríem estar dormint a poblets a mes de 4500 metres d’alçada, a la India pots trobar-hi de tot.

Himachal Pradesh esta rodejada de muntanyes de mes de 6000 metres on et trobes amb poblets budistes de cultura tibetana a alçades impensables, viatjar amb 4x4 per la zona es una experiència extraordinària, si t’oblides que en un costat del cotxe tens un barranc de mes de 50 metres i de l’altre poden caure roques en qualsevol moment, es pot gaudir d’un paisatge únic.
Spiti Valley.

Segons els muntanyers experts Spiti podria ser un troc del Tibet posat a l'India, els pobles son escassos rodejats d’un paisatge sec, i on de tant en tant et trobes amb monestirs budistes a alçades impensables encaren tota una vall.
Ki Gompa Monastery, sembla que estiguis tocant al cel.

Dankhar Village situat a 4500m.

Spiti es sense cap mena de dubte un dels millors llocs que he estat en tot aquest any de viatge… I l'India no deixa d'impresionar-me.

Fent Yoga a Manali.

Unes quantes fotos en el link de mes abaix:

http://picasaweb.google.com/pduran800/Himachalblog#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada