dimecres, 23 de desembre del 2009

Philippines Desembre 2009 - El Nido Cockfight


En un Sabungan (cockfighting arena) a les afores de El Nido, cada diumenge s'organitzen lluites de galls.

A l'arribada sents indecisió, nervis, tots son homes locals amb cara de mala llet degut a la borratxera de Tanduay de la nit anterior. Però tot resulta mes fàcil si tens al costat un alemany addicte a les baralles que parla Tagalo i t'explica una mica com funciona tot el show.

Els galls que t'han estat despertant durant tota la setmana a les 4h del mati, rebran ara el seu merescut, es troben un en front de l'altre preparats per d'estripar-se els ventres.

El proces pre-lluita es el mes excitant, els hi col·loquen navalles a les potes amb un angle determinat que beneficia l'estil de lluita del gall en qüestió, i que provoca el màxim dolor al rival. Després els posen un davant de l'altre mentre es foten picotazos per posar-los rabiosos i agressius.

Arriba el moment de les apostes, una vegada escollits el Llamado (favorit) i el Dejado (aspirant), tots comencen a cridar com boigos i a apostar, la baralla esta a punt de començar...

Cinc minuts mes tard, el gall derrotat mort al mig del Sabungan, l'amo del vencedor forrat i molts filipinos emprenyats perquè s'han deixat la meitat del seu sou a la baralla i l'altre meitat en la borratxera del dissabte.

La Cockfight es una manera per escapar-se de casa amb els amigotes el diumenge per la tarda i sobretot una molt bona oportunitat per fer diner fàcil.
Jo vaig perdre 200 pesos...

Un link amb unes quantes fotos:

http://picasaweb.google.com/pduran800/ElNidoCoqfight#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada